آلو بخارا امروز از اندام های داخلی بدن محافظت می کند

اضافه کردن آسان آلو بخارا امروز به رژیم غذایی شما، آلو بخارا و آلو به راحتی در رژیم غذایی شما گنجانده می شوند.

می توانید آنها را به تنهایی بخورید یا در اسموتی ها و سالادها از آن لذت ببرید، مانند دستور العمل های زیر:

سالاد اسفناج، ریحان و آلو
اسموتی آلو دارچینی
سالاد پاستا با مرغ و آلو سوخاری
سالاد تابستانی آووکادو آلو
سالاد آلو، پرتقال، رازیانه و پیاز
آلو بخارا را می‌توان به‌عنوان آب‌میوه نیز مصرف کرد و معمولاً خورش می‌شود، که فرآیند ترکیب آن‌ها با آب و سپس دم کشیدن مانند این دستور است.

آلو
آلو بخارا و آلو را می توان به رژیم غذایی خود اضافه کرد. آنها را می توان به روش های مختلف تهیه کرد. و در بسیاری از انواع دستور العمل ها طعم عالی دارند.

آلو یک میوه بسیار مغذی است. آلو بخارا و آلو هر دو منبع عالی ویتامین ها، مواد معدنی، فیبر و آنتی اکسیدان ها هستند.

علاوه بر این، آنها چندین ویژگی دارند که ممکن است خطر ابتلا به بسیاری از بیماری های مزمن مانند پوکی استخوان، سرطان، بیماری قلبی و دیابت را کاهش دهد.

علاوه بر این، طعم آنها خوشمزه است و نیاز به آماده سازی کمی دارند، بنابراین به راحتی می توان آنها را در رژیم غذایی خود گنجاند.مهمترین فواید آلو بخارا و آب آلو برای سلامتی
هضم
مثانه
پتاسیم
ویتامین ها
اهن
استخوان ها
سطح کلسترول
فشار خون
اشتها، میل
آنتی اکسیدان ها
میکروبیوم روده
عوارض جانبی احتمالی
خوردن آلو بخارا بیشتر هیدراته ماندن یک راه عالی برای محافظت از اندام های شما است و همچنین یکی از رازهای سلامت پوست است.

نوشیدن هشت لیوان آب توصیه شده در روز برای این امر مفید است. اما یکی از راه‌هایی که می‌توانید طعم و مواد مغذی بیشتری به روزتان اضافه کنید، گنجاندن آب آلو در رژیم غذایی‌تان است.