کارگاه تولید حلوا ارده ممتاز خلال پسته

تولید حلوا ارده در ایران قدمت بسیار زیادی دارد، حلوا ارده از جمله محصولات سنتی و تولیداتی است که از دیرباز به عنوان یک صبحانه مقوی با طبیعت گرم مخصوصاً در ماه های سرد سال مورد استفاده اجداد و نیاکان ما بوده است. همانطور که مستحضر هستید بیشترین کارگاه های تولید حلوا ارده در استان یزد وجود دارد. تولید حلوا ارده در محیطی کاملا بهداشتی و تحت نظارت شدید و مستمر مراکز ذی صلاح بهداشتی انجام می شود. یکی از انواع پر مصرف و پر طرفدار در میان خریداران این خوراکی مقوی حلوا ارده ممتاز با تزئین خلال بهترین پسته های موجود در بازار است. لازم به ذکر است برخی افراد سودجو از نام و اعتبار برخی برند ها سوء استفاده می کنند، لذا در هنگام خرید انواع محصولات کنجدی و از جمله حلوا ارده به بارکد بهداشتی و همچنین نشان سیب سازمان غذا و دارو توجه جدی داشته باشید.

دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.

نظرتان را ثبت نمایید.

شماره همراه شما منتشر نخواهد شد.

تماس با ما