کاربرد غذا ماهی در صید نهنگ قاتل

منبع مواد مغذی غذا ماهی را می توان در طول هضم غذا توسط گیرنده های گوارشی تشخیص داد، زیرا آنها در داخل معده آزاد می شوند و به دستگاه گوارش می روند.

این گیرنده‌ها سیگنال‌های هورمونی و عملکرد عصبی را تحریک می‌کنند که مراکز مغز را در مورد خواص غذایی غذا ماهی هدایت می‌کند و متعاقباً رفتار تغذیه را تغییر می دهد.

تغذیه یک عامل درونی بسیار مهم در ماهی است، زیرا مهمترین تصمیم تغذیه ماهی، برآوردن نیازهای پروتئین و انرژی ماهی است که مربوط به رفتار تغذیه و مصرف غذا ماهی است و احتمال تاثیرگذاری یا تاثیر بی‌نظیر بر اشتهای ماهی را دارد.

غذا

ماهی، که در رشد آن منعکس می شود  مواد مغذی غذا ماهی کامپوزیت های بیولوژیکی هستند که در واکنش های بیوشیمیایی دخیل هستند که انرژی تولید می کنند و از اجزای زیست توده سلولی هستند.

این مواد مغذی به دو گروه تقسیم می شوند. درشت مغذی ها و ریز مغذی ها. درشت مغذی ها آنهایی هستند که در مقادیر نسبتاً زیادی مورد نیاز هستند زیرا منبع کلیدی برای تولید انرژی مورد نیاز موجودات برای زندگی، رشد و تولید مثل هستند.

از سوی دیگر ریز مغذی ها آنهایی هستند که در مقادیر کمتر مورد نیاز هستند، حتی اگر آنها چندین نقش مهم در فرآیندهای سلولی داشته باشند.

شکل زیر نمونه هایی از درشت مغذی ها و ریز مغذی های کلیدی و اهمیت آنها در غذا ماهی را نشان می دهد.

اطلاعات دقیق در مورد نیازهای غذایی و مواد مغذی غذا ماهی را می توان در کتابی از شورای تحقیقات ملی (NRC) یافت.به گفته داسیلوا و همکاران.

ارائه یک انتخاب آزادانه به حیوانات، که بیولوژیکی ترین و معتدل ترین راه برای تهیه غذا ماهی برای ماهی ها در نظر گرفته می شود، فواید زیادی دارد. ب

ا گذشت زمان، ماهی ها می توانند یاد بگیرند که غذا ماهی های خاصی را با توجه به نیازهای تغذیه ای خود انتخاب کنند و همچنین خود تغذیه کنند.

به همین ترتیب، زمانی که ماهی به هدف خود از مصرف هر ماده غذایی غذا ماهیخاص رسید، غلظت بهینه مواد مغذی مورد نیاز برای رشد و تولیدمثل مناسب را برای بدن خود فراهم می کند