چای زرین قوطی فلزی در کاهش کلسترول LDL تاثیر دارد

چای زرین قوطی فلزی از برگ های گیاه کاملیا سیننسیس تهیه می شود که تحت فرآیندی به نام اکسیداسیون قرار می گیرد که برگ ها را از سبز به رنگ قهوه ای تیره سیاه تبدیل می کند.

به گزارش webmd، اکسیداسیون به این معنی است که برگ ها در معرض هوای مرطوب و غنی از اکسیژن قرار می گیرند.

چای سیاه فواید زیادی دارد، از جمله:سرشار از آنتی اکسیدان.
سلامت قلب را ارتقا دهید.
کاهش کلسترول LDL مضر.
بهبود سلامت روده
هوشیاری و تمرکز را بهبود بخشید.
ممکن است به کاهش فشار خون کمک کند.
ممکن است به کاهش خطر سکته کمک کند.
ممکن است سطح قند خون را کاهش دهد.
ممکن است به کاهش خطر ابتلا به سرطان کمک کند.
فواید چای سبز
چای سبز از گیاه کاملیا سیننسیس تهیه می شود. با بخارپز کردن و سپس خشک کردن برگ های کاملیا سیننسیس تهیه می شود. چای سبز دم نمی شود.

این ماده حاوی ترکیبات زیست فعال سالم مانند پلی فنول ها است که ترکیبات طبیعی با فواید سلامتی مانند کاهش التهاب و کمک به مبارزه با سرطان و نوعی کاتچین به نام اپی گالوکاتچین-3-گالات (EGCG) است.

کاتچین ها آنتی اکسیدان های طبیعی هستند که به جلوگیری از آسیب سلولی کمک می کنند و فواید دیگری را ارائه می دهند.
ممکن است عملکرد مغز را بهبود بخشد.
چربی سوزی را افزایش می دهد. حاوی آنتی اکسیدان هایی است که ممکن است خطر ابتلا به برخی از انواع سرطان را کاهش دهد.

عوارض مصرف چای سیاه، نوشیدن زیاد چای سیاه، مانند بیش از 5 فنجان در روز، بی خطر نیست.

مقادیر زیاد چای سیاه به دلیل کافئین موجود در آن می تواند عوارض جانبی ایجاد کند.

این عوارض جانبی می تواند از خفیف تا جدی متغیر باشد و شامل سردرد، عصبی بودن، مشکلات خواب، استفراغ و اسهال، و همچنین تحریک پذیری، ضربان نامنظم قلب، لرزش، سوزش سر دل و همچنین سرگیجه، زنگ زدن در گوش، تشنج و گیجی می شود.