اگر می دانید که چگونه خمیر پیتزا را در خانه درست کنید (از جمله خمیر پیتزا گل کلم)، ممکن است از خود بپرسید که بهترین پنیر برای استفاده در پیتزا چیست؟
انتخاب بهترین قیمت پنیر پیتزا یا ترکیبی از قیمت پنیرها برای پیتزا به چند عامل بستگی دارد.
ذوب شده: پنیر آب شده و کشدار یکی از موارد ضروری در پیتزا است. رایج ترین پنیر مورد استفاده در پیتزا موزارلا است، زیرا به زیبایی ذوب می شود بدون اینکه روغنی یا گلوله شود.
پنیرهایی مانند فتا، هالومی و گودا کهنه شده، تاپینگهای خوشمزهای هستند، اما برای خانوادهها کمی فانتزی هستند و به خوبی موزارلا آب نمیشوند.
به ویژه موزارلای کم رطوبت ذوب و کشش عالی دارد.
موزارلای با رطوبت بالا یا تازه نیز انتخاب خوبی است، اما میزان رطوبت بالاتر آن پتانسیل ایجاد یک پایه خیس را دارد.

طعم: در حالی که موزارلا برای ذوب شدن عالی است، در مقایسه با برخی پنیرهای دیگر طعم ملایمی دارد.
اگر دنبال یک پیتزای خوشمزه تر هستید، ترکیب موزارلا، چدار و پارمزان یک ترکیب برنده است.
اگر طعم تند تری می خواهید، پنیر سوئیسی، پروولون یا حتی پنیر بلو را امتحان کنید.
رنگ: یک پیتزای خوب با پتویی از پنیر طلایی و حبابدار پوشیده شده است.
موزارلا دوباره در اینجا برنده می شود زیرا به راحتی طلایی می شود.
اگر به دنبال این هستید که چرا موزارلا بهتر از پنیرهای دیگر رنگ میگیرد، این گزارش بیبیسی همه چیز را توضیح میدهد.
حالا می دانید که باید به چه چیزی توجه کنید، می توانید ترکیب پنیر پیتزای خود را درست کنید، یا می توانید یک کیسه پنیر پیتزای آماده مانند پیتزای پرفکت ایتالیانو که بهترین نسبت موزارلا، چدار و پارمزان را ترکیب می کند، بردارید.
شما می توانید مذاب، طعم و رنگ طلایی عالی را بدون هیچ سر و صدایی بدست آورید. تیم Perfect Italiano مجموعهای از دستور العملهای پیتزا را با ایدههای عالی برای طعمها و تاپینگهای پیتزا ایجاد کردهاند.
- منابع:
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.