میگو یکی از رایج ترین ماهی های صدفی فرآوری شده و پرمصرف در جهان است.
این غذا بسیاری از مواد مغذی ضروری را برای همه افراد فراهم می کند.
بنابراین، می توانید از طریق این مقاله با “مزایای خوردن میگو ببری بوشهر آشنا شوید.
در واقع بدن میگو عمدتاً از پروتئین و آب تشکیل شده است.
این به این دلیل است که بیشتر کلسترول خون توسط کبد تولید می شود و هنگامی که غذاهای غنی از کلسترول مصرف می کنید، کبد مقدار کمتری از آن را تولید می کند.
علاوه بر این، میگو بسته بندی حاوی چندین ماده مغذی مهم است که می تواند سلامت را تقویت کند، مانند: اسیدهای چرب امگا 3 و آنتی اکسیدان آستاگزانتین.
یک مطالعه نشان داد که بزرگسالانی که روزانه 300 گرم میگو میخورند، سطح کلسترول خوب HDL خود را تا 12 درصد افزایش داده و تری گلیسیرید را تا 13 درصد کاهش میدهند.
هر دوی این مواد عوامل مهمی در کاهش خطر بیماری قلبی هستند.
مطالعه دیگری نشان داد که 356 زنی که صدف از جمله میگو پفکی خانگی مصرف میکردند نسبت به زنانی که صدف نمیخوردند، تری گلیسیرید و فشار خون بهطور قابلتوجهی پایینتر بودند.
میگو حاوی آنتی اکسیدان است نوع اصلی آنتی اکسیدان موجود در میگو یک کاروتنوئید به نام آستاگزانتین است.
آلرژی به صدف صدف از جمله میگو صدف به طور کلی و میگو به طور کلی ایجاد حساسیت در برخی افراد بسیار آسان است.
علت آلرژی در میگو، تروپومیوزین (پروتئین موجود در صدف ها) است.
سایر پروتئین های موجود در شاه میگو تهران که می توانند باعث واکنش های آلرژیک شوند عبارتند از آرژنین کیناز و هموسیانین.
برخی از علائم آلرژی به میگو مانند: بثورات پوستی، قرمزی، خارش، سوزن سوزن شدن در دهان، مشکلات گوارشی، احتقان بینی، حتی نارسایی تنفسی و تهدید کننده زندگی.
- منابع:
- تبلیغات:
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.