از آنجا که حلوا ارده تازه از جمله مهمترین اقلام مصرفی در وعده غذایی صبحانه است لذا فروشندگان این محصول هر روزه مقدار قابل توجهی از این محصول کنجدی را به فروش می رسانند.
فیتو استریل ها از ترکیبات مهم برخی از گیاهان هستند و ساختمان شیمیایی مشابهی با کلسترول دارند. در گزارش ها و تحقیقاتی که در مورد مقدار ماده فیتو استرول ها در گیاهان شده است و منتشر شده معلوم شده است که دانه روغنی کنجد از مهم ترین منابع این ماده ارزشمند شیمیایی بوده و حدود 400 تا 413 میلی گرم فیتو استرول در 100 گرم دانه کنجد وجود دارد که درصد قابل توجهی را شامل می شود. فیتو استرول ها موادی هستند که برای سلامتی بدن بسیار مفید و سودمند بوده و موجب کاهش کلسترول بد خون می شود از این رو مصرف کنجد و همچنین فرآورده های کنجدی تاثیر بسیار زیادی بر کاهش کلسترول خون انسان دارد.
حلوا ارده از مهم ترین محصولات کنجدی
دانه روغنی کنجد بسیار ریز بوده و معمولا به صورت خام به مصرف نمی رسد و بیشتر از این دانه ارزشمند گیاهی برای تولید حلوا ارده درجه یک و تازه، حلوا شکری، ارده و انواع شیرینی های کنجدی نظیر آبنبات مغزی کنجدی استفاده می گردد.
استفاده از حلوا ارده در وعده غذایی صبحانه
بدون شک از بین محصولات غذایی فرآوری شده توسط دانه کنجد که در بالا نیز به تعدادی از آنها اشاره شد شهرت و اهمیت حلوا ارده از سایر نمونه ها بیشتر است زیرا این محصول غذایی به عنوان یک ماده ارزشمند و پر انرژی در وعده غذایی صبحانه مورد استفاده قرار گرفته و بسیاری از مردم همواره به مصرف آن در این وعده غذایی و حتی سایر میان وعده ها می پردازند.
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.