با توجه به اهمیت مصرف مواد غذایی شیرین و مقوی در وعده غذایی صبحانه، آیا می توان از حلوا ارده و حلوا شکری به عنوان بهترین محصولات قابل استفاده در وعده صبحانه نام برد؟
همانطور که مستحضرید صبحانه از وعده های غذایی مهم در شبانه روز به شمار می رود و پزشکان و متخصصان علوم تغذیه همواره بر مصرف غذاهای مقوی و مفید در این وعده غذایی اصرار داشته و توصیه می کنند. معمولا در این وعده غذایی محصولات شیرین مانند نان و چای شیرین، حلوا ارده، ارده، عسل، مربا و بسیاری از محصولات مفید و سالم دیگر به مصرف می رسد. دلیل اصلی مصرف مواد قندی در وعده صبحانه تامین انرژی مورد نیاز بدن برای انجام فعالیت های روزانه است زیرا بدن انسان برای انجام فعالیت ها در طول شبانه روز به مواد غذایی فراوانی نیازمند می باشد که از جمله مهم ترین آنها مواد قندی بوده که وظیفه تامین انرژی و کالری بدن را بر عهده دارد.
حلوا ارده و حلوا شکری از محصولات شیرین
البته لازم به ذکر است که مواد قندی نیز به دو دسته مواد طبیعی و شیرین کننده های مصنوعی دسته بندی شده و ارزش غذایی این دو گروه نیز بسیار با یکدیگر متفاوت است به طوریکه مواد قندی طبیعی معمولا در میوه های شیرین مانند خرما و یا فرآورده های آن مثل نان خرمایی و یا محصولات غذایی مهمی مانند عسل و حلوا ارده و حلوا شکری وجود دارد و شیرین کننده های مصنوعی معمولا در تهیه و تولید محصولات غذایی صنعتی مانند انواع مرباجات موجود هستند.
تاثیر مطلوب مصرف حلوا ارده در صبحانه
بدون شک حلوا ارده از محصولات غذایی مهمی است که مصرف آن در وعده صبحانه می تواند بر سلامتی و تندرستی مصرف کنندگان تاثیر مطلوبی برجای گذارد.
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.