قیمت روغن ارده کنجد

توضیحاتی درمورد روغن ارده کنجد و قیمت روغن ارده کنجد

چربی‌ها انواع مختلفی دارند که در طب از آن‌ها به عنوان چربی مضر یا چربی سالم یاد می‌شود. روغن ارده کنجد، سرشار از چربی‌های دارای حلقه اشباع نشده و غیر اشباع است که این موضوع در سطح بالایی بر سلامت قلب موثر واقع می‌شود. این موضوع در کنترل میزان کلسترول و چربی بد ارگان‌های بدن نیز موثر است. غنای این روغن از عنصر زینک باعث افزایش مقاومت سیستم ایمنی بدن شده و عامل موثری در حفظ و شادابی پوست بدن محسوب می‌شود. این عنصر در تقویت و استحکام سیستم استخوان‌بندی بدن نیز نقش مهمی دارد. مبارزه با رادیکال‌های آزاد روغن ارده کنجد سبب شده است که مصرف آن برای بیماری‌هایی نظیر پارکینسون و سرطان و ام اس در کنار سایر تدابیر تجویز گردد. خصوصیت آنتی اکسیدانی روغن ارده کنجد آن را در درمان بیماری‌های عصبی و آرتروز نیز مطرح کرده است. روغن ارده کنجد به‌عنوان غذای مکمل برای کودکان مورد استفاده قرار می گیرد. از این مکمل برای افزایش قدرت ایمنی بدن کودکان و جلوگیری از بیماری‌هایی نظیر سرماخوردگی استفاده می‌شود. قدرت طعم دهندگی بالای روغن ارده کنجد سبب شده است که کدبانوهای محترم از این روغن در اولویت اول برای آشپزی به خصوص سرخ کردنی استفاده نمایند. به دلیل نقطه دود بالای روغن ارده کنجد قابل استفاده جهت سرخ کردن است . روغن ارده کنجد سرشار از انواع ویتامین و مواد معدنی است که مصرف آن برای سلامتی مفید است. وجود ویتامین‌های گروه B و E و وجود عناصر منیزیم و کلسیم و نیز فسفر سبب شده است که روغن ارده جزو پرمصرف‌ترین روغن‌های دنیا جهت سالاد و پخت‌وپز قرار گیرد. از دیگر خواص این روغن می‌توان به وجود مقادیر زیادی از ویتامین ها، کاهش کلسترول خون، کاهش فشارخون، کنترل‌کننده چربی خون، کاهش اضطراب، وجود کلسیم و آهن در آن اشاره کرد.

قیمت روغن ارده کنجد

قیمت روغن ارده

قیمت روغن ارده قیمت روغن ارده کنجد در لیتر های مختلف متفاوت می باشد که می‌توان آن‌را در همه شهر های ایران از فروشگاه های مواد غذایی و هم به صورت اینترنتی تهیه نمود .

روغن ارده کنجد

 روغن ارده کنجد برای تهیه روغن ارده با کیفیت، لازم است دانه‌های کنجد خام حداقل به مدت هشت ساعت در آب خیسانده شوند تا آب به‌طور کامل در دانه خام نفوذ نماید.

سپس دانه‌ها را در حرارت بالا حرارت می‌دهند. از این طریق دانه کنجد با حفظ تمامی خصوصیات اصطلاحا بو داده می‌شود.

با آسیاب کردن کنجدهای بو داده شده، ماده خمیری به رنگ کرمی تولید می‌شود که اصطلاحا به آن ارده می‌گویند. ارده تولید شده به مرور زمان روغن خود را خارج می‌کند که با جمع‌آوری آن روغن ارده کنجد اصلی و با کیفیت را استحصال می‌کنند.

اگر اجرای این مراحل دشوار است و از نظر مالی برای شما به صرفه نیست، می‌توانید با خیال راحت خرید روغن ارده کنجد را از عطاری انجام دهید.

خواص روغن ارده کنجد

۱. بهبود دیابت نوع دو

روغن ارده کنجد برای افراد مبتلا به دیابت به واسطه وجود عنصر منیزیم در این محصول بسیار مفید است و می‌تواند اثر بخشی داروی اصلی کنترل دیابت نوع دو یعنی گلی بنگلامید را بهبود دهد.

۲.جلوگیری از سکته قلبی

روغن ارده کنجد به واسطه وجود ماده آنتی‌اکسیدان بسیار قوی به نام سسامول می‌تواند در سطح موثری از پدید آمدن این بیماری شایع و خطرناک در افراد جلوگیری کند.

۳.درمان افسردگی

روغن ارده کنجد به علت داشتن بوی مطبوع در صورت انجام روغن‌گیری صحیح برای ایجاد آرامش و درمان بیماری افسردگی بسیار مفید است.

۴.افزایش گردش خون

این روغن به واسطه وجود مواد ضد باکتریایی و ضد قارچی و نیز خاصیت ضد التهابی برای سم‌زدایی از طریق ماساژ بدن استفاده می‌شود. استفاده از روغن ارده کنجد برای افزایش گردش خون زیر جلدی نیز از دیگر خصوصیات آن است.

۵.تقویت قوای جسمانی بدن

غنی بودن روغن ارده کنجد سبب شده است که از آن در فعالیت‌های زیاد بدنی به عنوان عامل تقویت کننده استفاده شود. این موضوع می‌تواند مورد توجه ورزشکاران و افرادی که دارای مشاغل سخت بدنی و فیزیکی روزانه هستند قرار گیرد. استفاده از این روغن به همراه خمیر ارده در زمان میل کردن سحری می‌تواند عامل موثری برای تقویت قوای روز‌ه‌داران باشد. استفاده از روغن ارده کنجد برای درمان استرس، یبوست و کاهش قابل توجه چربی بد خون بسیار مفید است. این موضوع در آثار مکتوب و معتبر طب سنتی به اثبات رسیده.

۶.بهبود آسم، تنگی نفس و گلودرد

بیماری تنفسی شایع در ایران آسم و تنگی نفس است. روغن ارده کنجد به واسطه وجود منیزیم در ترکیب خود می‌تواند از اسپاسم مجاری تنفسی در سطح قابل توجهی جلوگیری نماید.

خاصیت ضد باکتریایی این روغن برای درمان بیمارهای باکتریایی شایعی نظیر گلودرد استفاده می‌شود.خاصیت ضد قارچی نیز از خواص روغن ارده کنجد است که از آن برای التیام زخم‌های بدنی و حتی چشمی به صورت ضماد استفاده می‌کنند.

۷.درمان رفلکس معده

یکی از شایع‌ترین بیماری‌های گوارشی در جامعه ایرانی بیماری رفلکس معده یا بازگشت اسید معده است. این بیماری به دلایل متعدد بسیاری از افراد را گرفتار می‌کند. استفاده مداوم و منظم از روغن ارده کنجد می‌تواند در کنترل و درمان این بیماری موثر باشد.

۸.تقویت مفاصل

حضور عنصر مس در ترکیبات روغن ارده کنجد به آن خاصیت ضدالتهابی قوی داده است. در نتیجه این روغن برای درمان دردهای موضعی به صورت ضماد یا مرهم در طب سنتی اسلامی استفاده می‌شود. همچنین مس موجود در آن موجب تقویت مفاصل خواهد شد.

۹.درمان پوکی استخوان

غنی بودن روغن ارده کنجد از عناصر معدنی روی و کلسیم عامل مهمی در تقویت سیستم اسکلت‌بندی و استخوانی بدن دارد. در طب سنتی از این روغن برای درمان بیماری‌های استخوانی به ویژه برای درمان پوکی استخوان استفاده می‌شود.

و از مضرات این روغن می‌توان به: بروز بیماری شایع کبد چرب غیر الکلی اشاره کرد که در عملکرد طبیعی کبد افراد ایجاد اخلال می‌کند.

همچنین روغن کنجد در صورت استفاده زیاد، خطر ریسک انسداد رگ‌های قلبی و متعاقب آن افزایش احتمال سکته قلبی را فراهم می‌نماید. این موضوع به دلیل وجود رادیکال‌های آزاد باعث بروز پیری زودرس

مصرف بی‌رویه از طریق ایجاد دیورتیکولیت با تاثیر بر انقباض روده بزرگ سبب ایجاد دل درد و یبوست خواهد شد. آنافیلاکسی مشهودترین حساسیت گزارش شده از مضرات روغن کنجد است که سبب افزایش فشار خون و ایجاد تنگی نفس در فرد می‌شود و می‌تواند تمامی ارگان‌های بدن را درگیر کند.

مضرات روغن کنجد به علت بالا بودن میزان کالری آن در استفاده بی‌رویه به صورت افزایش وزن مصرف‌کننده بروز می‌کند. چاقی مفرط و مشکلات ثانویه از عوارض استفاده مفرط از این روغن هستند.

در بیماران مبتلا به اسهال مزمن استفاده از روغن ارده کنجد مضر بوده؛ چراکه این موضوع باعث تشدید بیماری خواهد شد.

اشاره کرد.