هیچ چیز در این دنیا به اندازه خوشبختی داشتن یک بشقاب سالم از “دال برنج” خانگی یا به قول ما هندی ها “دال چوال” نیست. این یک عنصر اصلی در هر خانواده هندی است.
معمولاً برنج بر اساس اندازه و شکل آن دسته بندی می شود اما بسته به رنگ آن عمدتاً چهار نوع برنج پاکستانی وجود دارد و بیایید در مورد فواید برنج و اینکه کدام برنج برای کاهش وزن بهتر است بیشتر بدانیم.
برنج سفید به دلیل در دسترس بودن و سازگاری با هر چیزی، همه کاره ترین دانه ای است که در سراسر جهان مصرف می شود.
در حالی که بیشتر ما از برنج به دلیل محتوای کربوهیدرات آن اجتناب می کنیم، برخی از مردم برنج قهوه ای را به عنوان جایگزین سالمی برای برنج سفید انتخاب می کنند.
در 158 گرم برنج سفید تقریباً 4.3 گرم پروتئین وجود دارد و برنج چمپا شوشتر در مقایسه با برنج قهوه ای، پروتئین کمی بالاتر دارد.
به دلیل محتوای فیبر موجود در برنج سفید، هضم آن آسان است و همچنین شما را برای مدت طولانی تری سیر نگه می دارد.
برنج قهوه ای از طرق مختلف برای ما مفید است، این یک غلات کامل فوق العاده است که دارای مواد مغذی زیادی است و این برنج دارای مزایای سلامتی است که ممکن است به شما در مبارزه با چندین مشکل سلامتی از جمله چاقی، دیابت، مشکلات سوء هاضمه و مشکلات قلبی کمک کند.
95 گرم برنج قهوه ای حاوی 5 گرم پروتئین است، بنابراین برنج شمال منبع خوبی برای دریافت پروتئین روزانه شماست و پروتئین برای عضله سازی و رشد بافت بدن مهم است، از این رو برنج قهوه ای می تواند در انجام این کار کمک کند.
البته دقت کنید برنج هندی عملکرد بهتری در کاهش جذب گلوکز در بدن دارد زیرا فیبر بیشتری در پوسته دارد که این تاخیر در جذب گلوکز توسط بدن، قند را به آرامی در بدن آزاد می کند که برای بیماران دیابتی بسیار مفید است.
برنج در صورت مصرف مکرر فواید زیادی دارد.
- منابع:
- تبلیغات:
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.