فروش بهترین حلوا ارده اردکان

با فرا رسیدن فصل سرما استفاده از فراورده های کنجدی از جمله حلوا ارده افزایش چشمگیری پیدا می کند. لازم به ذکر است کنجد، شکر، سفیده تخم مرغ، هل ، اسید سیتریک و همچنین عصاره چوبک مواد تشکیل دهنده حلوا ارده را تشکیل می دهند.

گفتنی است حلوا ارده با حلوا شکری تفاوت بسیاری دارد و در واقع حلوا شکری همان گونه که از نامش پیداست شکر بیشتری دارد و همچنین خشک تر است، به همین دلیل به هیچ وجه برای بیماران دیابتی مناسب نیست. اما حلوا ارده با غالب بودن نسبت ارده به شکر باعث شده است تا حتی بیماران دیابتی نیز فرصت استفاده از این خوراکی خوشمزه و مقوی را پیدا کنند.

شهر اردکان بدون شک دارای بهترین حلوا ارده ایران می باشد. از این رو تولید کنندگان برتر این شهر با فروش محصولات خود سهم بسیار زیادی از بازار فراورده های کنجدی ایران را به دست آورده اند.

بیشتر بخوانید: ارده شکلاتی