حلوا ارده یکی از فرآوره های کنجد و ارده است که از ترکیب ارده و شیره و تفت دادن آن بدست می آید. حلوا ارده در اکثر نقاط کشور به عنوان صبحانه ای مغذی و کامل به همراه عسل و انواع مربا و نان تازه مصرف می شود و به خاطر انرژی زا بودن آن خوردنش به عنوان وعده صبحانه انرژی فرد را برای شروع یک روز کاری تآمین می کند. حلوا ارده در تعدادی از شهرهای ایران تولید می شود که بهترین حلوا ارده کشور تولید شهر اردکان است که در بسته های کیلویی، گرمی و تک نفره به فروشگاه ها عرضه می شود.
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.