دستور پخت حلوا شکری خانگی

تولید حلوا شکری خانگی با درجه کیفی بسیار بالایی در کشور ما انجام می شود. این ماده غذایی یک ترکیب فوق العاده و خوشمزه بوده که بسیار مفید است و برای بدن خواص و فواید فراوانی را به دنبال خواهد داشت. حلوا شکری از خوراکی های بسیار پرطرفدار و خوشمزه می باشد که کیفیت بی نظیر و خارق العاده ای دارد. در این مقاله کنار عزیزان و همراهان هستیم تا شما را با دستور پخت و طرز تهیه حلوا شکری مورد نظر آشنا کنیم لذا تا آخر این محتوا با ما همراه باشید.

دستور پخت حلوا شکری خانگی

دستور پخت حلوا شکری

دستور پخت حلوا شکری حلوا شکری محصول بی‌نظیر بوده که معمولاً با طعم های خرمایی و شکلاتی تولید می شود. در این قسمت از مقاله می خواهیم فرایند تولید حلوا شکری را برایتان بیان کنیم تا اگر قصد تهیه آن در منزل دارید به راحتی اقدام کرده یا اگر هم قصد خرید نمونه‌های کارخانه ای و آماده آن را دارید، با آگاهی بیشتر خرید خود را انجام کنید.

حلوا شکری همان حلوا ارده بوده و محصولی از فراورده های کنجد است. کنجد یک دانه روغنی بسیار پرخاصیت است که این کنجد در تولید حلوا ارده سابیده و آسیاب می شود و این فرایند آنقدر تکرار می گردد که تبدیل به ارده گردد.

ارده حالت مایع دارد و رنگ آن زرد روشن است. پس از این که کنجد تبدیل به ارده شد، شکر و گلوکز مایع در ظرفی دیگر روی حرارت پخته شده تا شکر آب شود و حالت کاراملی پیدا کند. این دو را با هم زده تا حالت اصلی خود را پیدا کند و در نهایت به آن شکلات اضافه شده که حلوا ارده شکلاتی نام دارد.

ترکیبات اولیه حلوا شکری به نحوی می باشد که این محصول را در نوع خود خاص کرده است. میزان انرژی در این نمونه به بالاترین سطح ممکن بوده و اصلی ترین اجزای تشکیل دهنده آن کنجد می باشد. همه ما می دانیم که کنجد خواص شگفت انگیز و منحصر به فردی دارد و تمامی این فواید از حلوا نیز مستثنی نمی باشد. در خرید حلوا مورد نظر دقت کرده تا محصولی با خواص عالی و ویژگی های فوق العاده را خریداری نمایید.

نکته مهم این که این محصول سالم و مرغوب دارای مقادیر زیادی شکر بوده و بسیار شیرین است و افراط در مصرف آن برای افراد دیابتی ممکن است مشکل ساز شود. همچنین به دلیل میزان کالری بالایی که دارد ممکن است سبب چاقی مفرط گردد. شرایط نگهداری این محصول به این گونه می باشد که دور از تابش نور مستقیم خورشید نگه داری شده و حتی الامکان در یخچال قرار داده تا زمان ماندگاری آن طولانی تر باشد.

دستور پخت حلوا شکری به طور خلاصه در چند مورد توضیح داده شده است که عبارتند از:

  1. ابتدای کار ما آرد را بر روی شعله خواهیم گذاشت و آن را به خوبی تفت میدهیم و سپس مواد افزودنی از جمله ارده را به آن اضافه خواهیم کرد و مجددا آن را هم می زنیم تا خوب قاطی شوند.
  2. در ادامه آب و شکر را با همدیگر مخلوط و به آرد تفت داده شده اضافه خواهیم کرد.
  3. شربت های مخصوصی نیز وجود دارند که میتوان برای خوش طعم کردن حلوا به آن اضافه کرد.
  4. در نهایت مایه خمیری به وجود می آید که باید منتظر بمانیم تا کاملا خشک شود.

حلوا شکری خانگی

 حلوا شکری خانگی حلوا شکری خانگی، نوع درجه یکی از ارده‌ها می‌باشد که خالص و طبیعی می‌باشد و هیچ گونه مواد دیگری در آن‌ها مشاهده نمی‌‌گردد. برای تولید این حلوا از دانه‌های کنجد استفاده می‌کنند. زمانی که دانه‌های نرم کنجد کوبیده می‌شوند ارده بوجود می‌آید، سپس روغن آن‌ها را جدا کرده و شیره ارده را تولید می‌‌کنند.

این ماده غذایی بسیار سودمند بوده و حاوی عناصر و ارزش غذایی بالایی می‌باشد. ارده‌ها دارای طعم و مزه خاصی نیستند، در نتیجه باید با انواع شیره‌ها مورد استفاده قرار بگیرند. حلوا شکری دارای خواص زیادی است و برای جلوگیری از پوکی استخوان و پوسیدگی دندان‌ها مورد استفاده قرار می‌گیرد و همچنین به دلیل داشتن بسیاری از ویتامین‌ها، از بیماری‌های قلبی نیز جلوگیری می‌کند.

اولین ویژگی یک حلوا شکری ممتاز و اعلا، تازگی این محصول غذایی است؛ به بیان دیگر هر چه مدت زمان کمتری از تولید آن گذشته باشد، این محصول تازه تر و دارای کیفیت بهتری نیز می‌باشد. یک ارده با کیفیت دارای طعم و مزه فوق العاده می‌باشد و به هیچ وجه مزه زننده و بدی ندارد.

این نکته را همیشه در نظر داشته باشید که اگر در صورت تست محصول با مزه بد آن مواجه شدید، حتما از خرید آن امتناع کنید زیرا بو و مزه بد نشان دهنده کیفیت پایین محصول می‌باشد. طعم و مزه عالی، عدم بوی نامطبوع و ماندگی، بافت نرم و مناسب، ماندگاری طولانی مدت، بسته بندی‌های بهداشتی، عدم وجود ناخالصی در آن، قیمت مناسب با توجه به اصل و طبیعی بودن آن و غیره از مهم ترین و اصلی ترین راه‌های ممکن برای تشخیص اصل و ارگانیک بودن این خوراکی خوشمزه می‌باشد.

این روزها مرکز خرید بهترین حلوا شکری خانگی انواع این محصول را با کیفیتی عالی و قیمت ایده‌آل در اختیار مشتریان قرار می دهد که اغلب متقاضیان این حلوای باکیفیت را به شکل کلی و با ارزان ترین قیمت تهیه می کنند. خریداران عمده انواع حلوا معمولا شرکت های صادر کننده و کارخانه های مواد غذایی و .. می باشند که همیشه ساده ترین راه را برای خرید انتخاب نموده و معمولا مستقیم و بدون واسطه به تولید کنندگان معتبر مراجعه نموده و محصول دلخواه را با ارزان ترین قیمت خریداری می نمایند.

یکی دیگر از راه های ارزان و مناسب برای خرید انواع حلوا شکری از نوع خانگی به صورت اینترنتی و غیر حضوری است که با توجه به شرایط ویژه‌ای که در فروشگاه های آنلاین مهیا می باشد، مشتری می تواند در اسرع وقت نسبت به خرید محصول مورد نظر اقدام نماید و پس از واریز وجه، با بهترین بسته بندی به آدرس او فرستاده می شود که این امر در پیشگیری از اتلاف وقت و انرژی حائز اهمیت است و در این وضعیت فعلی بازار، بهترین گزینه برای خرید به شمار می آید.

فروشنده محصول را با نرخ‌های مختلفی به فروش می‌رساند، این بدین معنی است که اگر ارده به صورت فله و عمده‌ای به فروش برسد، به نسبت نمونه‌های بسته بندی شده ارزان تر است. تولیدی برای بسته بندی کردن هزینه‌های زیادی را متقبل می‌شود و برای جبران هزینه‌ها مجبور است که برای حلوا شکری های بسته بندی شده قیمت بیشتری را اتخاذ کند.