تحقیقات اخیر که نقش و سهم نقل ساده را در رژیم غذایی و اثرات احتمالی آن بر نشانگرهای زیستی سلامت مورد بررسی قرار می دهد، این دیدگاه را که نقل ممکن است با افزایش نرخ چاقی و خطرات سلامتی مرتبط باشد، به چالش می کشد.
گروهی از متخصصان در تغذیه رفتاری، علوم تغذیه، و آموزش تغذیه در یک میزگرد تسهیل شده برای بررسی ارتباط بین مصرف معمول نقل و نتایج سلامت شرکت کردند.
عوامل موثر بر مصرف نقل از جمله پیامدهای منفی بالقوه محدودیت؛ و راهکارهای موثر برای ترویج مصرف متوسط آب نبات. این بحث همچنین شکاف هایی را در تحقیقات موجود و همچنین فرصت های تحقیقاتی و آموزشی آتی در زمینه تغذیه رفتاری شناسایی کرد.
مصرف نقل در ایالات متحده
داده های مصرف غذا در سراسر کشور از آنچه در آمریکا می خوریم (WWEIA)، جزء یادآوری رژیم غذایی NHANES 2007-2008 و 2009-2010، برای تخمین نسبت جمعیت ایالات متحده که مصرف نقل، متوسط مصرف نقل و سرانه را گزارش می کنند، استفاده شد.
سهم نقل در دریافت انرژی، چربی کل، چربی اشباع شده و قندها، نقل حاوی شکلات و نقل بدون شکلات (به استثنای آدامس) با استفاده از دسته بندی WWEIA مربوطه شناسایی شد.
برآوردها بر اساس مصرف نقل گزارش شده در روز اول یادآوری رژیم غذایی NHANES بود و برای جمعیت همه آمریکاییهای ≥2 سال، 2 تا 18 سال و ≥19 سال ایجاد شد.
نتایج نشان میدهد که 26 درصد از آمریکاییهای بالای 2 سال در یک روز آبنبات مصرف میکنند. در میان جوانان 2 تا 18 ساله، 31 درصد مصرف نقل را در یک روز معین گزارش کردند.
در یک روز مصرف آب نبات، مصرف کنندگان نقل گزارش دادند که به طور متوسط حدود 40 گرم نقل (176 کیلو کالری) می خوردند (داده ها نشان داده نشده است).
سرانه مصرف نقل که شامل مصرف کنندگان و غیرمصرف کنندگان نقل می شود، نشان دهنده مصرف معمولی نقل در یک روز معین در کل جمعیت است. مصرف سرانه نقل در همه آمریکایی ها 10 گرم در روز بود.
که تفاوت قابل توجهی با مصرف سرانه 10.3 گرم در روز در WWEIA، NHANES 2003-2006 ندارد، که نشان می دهد مصرف نقل ثابت مانده است.
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.