انرژی فراوان موجود در حلوا ارده درجه یک و همچنین طعم بسیار لذیذ آن دلیل اصلی محبوبیت و استقبال مصرف کنندگان به مصرف و خرید این محصول کنجدی است.
همانطور که می دانید خوردن وعده غذایی صبحانه نقش بسزایی در سلامتی و تندرستی بدن دارد زیرا در تمام مدت شبانه روز انسانها فعالیت بدنی زیادی دارند و شروع روز می تواند زمان خوبی برای تامین انرژی مورد نیاز برای این فعالیت طولانی مدت باشد. اگرچه به غیر از صبحانه وعده های غذایی دیگری نیز وجود دارد که می توان با مصرف مواد غذایی به تامین انرژی و سایر مواد غذایی مورد نیاز برای بدن اقدام نمود اما بدون شک نقش صبحانه به علت خالی بودن بدن با شروع روز از کالری و انرژی، نیاز به مصرف مواد غذایی پر انرژی بیشتر احساس می گردد. در این بین نوع مواد و محصولات غذایی ای که در صبحانه میل می شود نیز بسیار مهم و حیاتی است لذا پزشکان و متخصصین علوم تغذیه بسیار توصیه دارند تا از مواد پرانرژی و سالم مانند حلوا ارده در وعده غذایی صبحانه استفاده گردد.
ابداع حلوا ارده توسط شیخ بهایی
حلوا ارده ازجمله محصولات پر انرژی است که توسط شیخ بهایی در اصفهان ابداع شد و دلیل اصلی ابداع این محصول غذایی تولید محصولی پر انرژی بود که بتواند انرژی مورد نیاز سربازان را تامین کند. امروزه نیز بسیاری از مصرف کنندگان نیز به همین دلیل یعنی انرژی فراوان موجود در حلوا ارده به مصرف آن اقدام می کنند.
شرکت های تولید کننده حلوا ارده مقوی و درجه یک
شرکت های زیادی با توجه به مصرف بالای حلوا ارده در کشور به تولید این محصول اقدام می نمایند که هر یک از آنها با توجه به کیفیت و قیمت محصولات تولیدی خود سهمی از بازار این محصول در ایران را به خود اختصاص داده است.
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.