قیمت تولید خرما مضافتی صادراتیدر الجزایر، ایران، عراق، پاکستان و تونس که همگی تولیدکنندگان اصلی هستند، به طور پیوسته افزایش یافته است (FAO, 2017c). این آمار حکایت از افزایش قیمت، تولید و مصرف خرما در داخل و جهان دارد.
عوامل فوق به طور بالقوه می توانند ارزش خرما را افزایش دهند و متعاقباً به مصرف کنندگان با قدرت خرید پایین تر، که در زمینه مالزی، گروه B40 هستند، قیمت گذاری کنند. بنابراین، این مطالعه سعی دارد.
(1) عواملی را که به طور بالقوه بر قصد مصرف کنندگان برای مصرف خرما تأثیر می گذارد، تعیین کند. (2) الگوی مصرف خرما گروه B40 و غیر B40 را بررسی کنید. و (3) تمایل هر دو گروه به پرداخت را در زمان تغییر قیمت تاریخ بررسی کنید.
تئوری عمل منطقی (TRA) و مصرف خرما، تئوری عمل استدلالی (TRA) فرض می کند که نگرش ها و هنجارهای ذهنی می توانند بر قصد تأثیر بگذارند، که به نوبه خود بر رفتار تأثیر می گذارد (Ajzen and Fishbein, 1980; Fishbein and Ajzen, 1975). TRA مشخص می کند که عملکرد فردی یک عمل معین عمدتاً با قصد فرد برای انجام آن رفتار تعیین می شود.
نیت خود تحت تأثیر دو عامل اصلی است: نگرش فرد نسبت به عمل و تأثیر محیط اجتماعی فرد. این تئوری در بسیاری از زمینه ها از جمله مصرف غذا، آموزش، هتل های سبز و تکافل به کار گرفته شده است (حسین و همکاران، 2016؛ حسین و نور، 2018؛ منصور و همکاران، 2015).
در مطالعات متعدد، این مدل اهمیت، قدرت و اعتبار خود را ثابت کرده است. TRA نیز معمولاً برای درک رفتارهای خرید و مصرف مواد غذایی استفاده شده است.
اگرچه خرید محصولات غذایی را می توان به عنوان یک خرید معمولی در نظر گرفت، انتخاب های مصرف مواد غذایی اغلب ماهیت نمادین دارند و می توانند اطلاعاتی در مورد مصرف کنندگان و سایر موارد مهم آنها را نشان دهند.
برای مثال، چو و همکاران دریافتند که هنجارهای ذهنی نقش عمده ای در تصمیم مصرف کنندگان هندی برای خرید محصولات غذایی جدید بازی می کنند.
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.