خانواده ای فقط از میوه خشک در کابل در طول هفته تغذیه می کنند

ارائه میوه خشک در کابل با صبحانه این سناریو در بخش مراقبت برجسته شد که به موجب آن به افراد مسن و کسانی که مراقبت های تسکینی دریافت می کنند اغلب ملین داده می شود.

در حالی که بهبود رژیم راه حل مطلوب تری است. همچنین فرصتی برای بهبود محتوای فیبر رژیم غذایی کودکان از طریق وعده های غذایی مدرسه و ناهار بسته بندی شده وجود دارد.

برای ایجاد تغییر در توصیه های بهداشت عمومی موجود برای میان وعده، توافق شد که شواهد قوی مورد نیاز است. فراخوانی برای انجام تحقیقات درست در دهان انسان، با استفاده از روش های به روز، به جای مطالعات آزمایشگاهی وجود داشت.

میوه

شکاف در شواهد شامل سرعت حل شدن قندهای میوه خشک در مایع دهان و انتشار به پلاک دهان است. آیا اسیدهای میوه در دهان ترشح می شوند و به همان اندازه اسیدهای آزاد موجود در نوشیدنی های میوه ای به دندان ها آسیب می زنند.

آیا میوه های خشک بیشتر از تنقلات جایگزین به دندان می چسبند. آیا قندهای موجود در میوه های خشک به همان سرعتی که در میوه های تازه از دهان پاک می شوند.

اینکه آیا همه میوه های خشک رفتار یکسانی دارند. مطالعات بیشتری در مورد کاهش pH به دنبال مصرف میوه‌های خشک، مدت زمانی که تغییر pH طول می‌کشد، و اینکه چگونه جویدن میوه‌های خشک ممکن است بر تولید بزاق تأثیر بگذارد.

در نتیجه کاهش pH را کاهش دهد نیز مورد نیاز است. از آنجایی که دندانپزشکان غذاهایی مانند پنیر، سبزیجات خام و آجیل را به عنوان تنقلات “ایمن” برای دندان در نظر می گیرند.

بررسی ترکیبات غذایی مانند خرما خشک با پنیر، آجیل و کشمش و به عنوان مثال آلو با ماست شیرین نشده اطلاعات مفیدی را ارائه می دهد. و همچنین احتمالاً الگوهای غذایی روزمره را بهتر منعکس می کند.

دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.

نظرتان را ثبت نمایید.

شماره همراه شما منتشر نخواهد شد.