تاریخچه حلوا ارده یزدی (حلورده) به دوران صفویه برمی گردد. اولین بار شاه عباس
از شیخ بهایی خواست تا یک فرمول غذایی بسازد که کم حجم بوده و برای استفاده
سربازان مناسب باشد. او نیز غذایی متشکل از کنجد آسیاب شده و شیره کشمش
پیشنهاد کرد و این نمونه مقدماتی از حلواارده امروزی بود. وطن اصلی کنجد
هندوستان است که از آنجا به نقاط دیگر دنیا راه یافته است. در حال حاضر چین
بزرگ ترین تولیدکننده کنجد در دنیا است. در ایران نیز مقداری کنجد تولید
می شود که بیشتر آن به مصرف تهیه روغن و حلوا ارده می رسد.
در اینجا لازم به ذکر است، در حال حاضر با توجه به مناسب بودن کیفیت و قیمت محصولات ارائه شده در صفحه “حلوا ارده بروجرد | بازار فروش حلوا ارده بروجرد” در همین وبسایت، صفحه مذکور، با استقبال بسیار خوبی از سوی مشتریان مواجه شده است. لذا از شما دعوت میکنیم، با مراجعه به این صفحه، از امکان خرید آنلاین بهترین و باکیفیتترین انواع این محصولات، با قیمتی استثنایی، بهرهمند شوید.
حلوا ارده یزدی
امروزه ، تولید کنندگان زیادی در زمینه تولید انواع متنوع حلوا ارده فعالیت میکنند . از جمله محصولات آنها میتوان به انواع حلوا ارده ، حلوا ارده شیراز ، حلوا ارده عقاب و
… اشاره کرد . به علت اینکه
تولید کنندگان زیادی در سراسر کشور در ضمینه تولید و فروش انواع حلوا ارده
فعالیت میکنند ، شما باید به دنبال فروشگاهی باشید که محصولاتش را از
بهترین و با کیفیت ترین تولید کنندگان تامین کند. اگر شما به دنبال همچین
فروشگاهی هستید، ادامه این مطلب مفید را از دست ندهید . حلوا سوغات مختص به اردکان بوده و سالیان سال است که سوغات اول شهرستان میباشد.حلوا و ارده اصیل اردکان را با بهترین کیفیت و پایین ترین قیمت از ما بخواهید
مزایای استفاده از حلوا ارده یزدی
به گزارش خبرنگار خبرنگاران جوان حلوا ارده،
از ترکیب کنجد سابیده شده با شیره یا شکر تهیه میشود و یک خوراک مقوی و
لذیذ برای طول روز به همراه وعدههای غذایی بویژه صبحانه است.
درکشورهای مختلف دنیا حلوا ارده به اشکال مختلف تهیه میشود که با نوع ایرانی آن کمی متفاوت است، اما اجزای اصلی شامل کنجد و شکر درتمامی آنها مشترک است.
خواص حلوا ارده
کنجد کاهش دهنده کلسترول خون، حاوی اسیدهای چرب اشباع نشده، منیزیم،
مس، روی، کلسیم، فسفر، ویتامینهای گروه B. و E.، تقویت استخوانها و کاهش
ابتلا به بیماری پوکی استخوان، افزایش توان باروری درزوجین بویژه مردان،
رفع فقر آهن در خون، درمان و جلوگیری کننده از ابتلا به بیماریهای اعصاب و
روان، افزایش سوخت و سازبدن، حاوی آنتی اکسیدانهای ضروری برای بدن و
پیشگیری کننده از ابتلا به بیماری سرطان، جلوگیری از بروز سردرد و حملات
میگرنی را میتوان نام برد.
طرز تهیه حلوا ارده
طرز تهیه ارده در منزل بدین صورت است که یک تابه را برروی شعله قرارداده، روغن ریخته حرارت دهید.
درظرفی دیگر شیرو شکر را مخلوط کرده روی حرارت قراردهید تا قوام آمده حالت نیمه جامد پیدا کند.
پس از قوام آمدن ظرف را از روی شعله برداشته پودر کنجد سابیده شده را به آن اضافه کنید.
به مدت دو دقیقه مایع حلوا ارده را استراحت دهید تا اجزای آن به آرامی با هم ترکیب شوند.
به آرامی مخلوط را به هم بزنید به طوری که کنجدها خمیر نشوند.
دراین مرحله حلوا ارده شما آماده است و میتوانید آن را داخل قالب ریخته و با پسته یا بادام تزئین کنید.
این خوراکی را باید در یخچال نگهداری کنید، زیرا احتمال کپک زدن اجزای آن وجود دارد.
این روش تفاوت هایی با طرز تهیه حلوا شکری کارخانه ای و طرز تهیه حلوا پشمک و طرز تهیه حلوا راشی دارد که در کارگاه حلوا ارده تولید میشود.
تفاوت انواع حلوا ارده
حلوا ارده علاوه بر کنجد آسیابشده، دارای شکر، شیرهخرما یا شیرهانگور
است. به همین دلیل طعمحلواارده به مراتب شیرینتر از ارده است. البته
بیشتر تولیدکنندگان برای صرفه اقتصادی بیشتر به حلوااردههای تولیدی خود
شکر اضافه میکنند و امکان وجود شیرهخرما یا شیرهانگور در ترکیب
حلوااردههای بازاری کمتر است. افزودن شکر به خمیرکنجد باعث ایجاد
واکنشهایی میان روغنکنجد، ترکیبهای موجود در ارده و شکر میشود و این
واکنشها سفت شدن حلواارده را به ارده خالص در پی خواهد داشت. هرچند قیمت
شکر از شیرهخرما و انگور ارزانتر است اما باز هم میتوان حلوااردههایی
که با شیره تهیه شدهاند، در بازار دید.
در مورد بهترین مارک حلوا ارده اردکان می توان گفت ارده اردکان بهجتی یکی از مارک های باکیفیت می باشد.
راهنمای تشخیص حلوا ارده با کیفیت
ارده و شیره در مقایسه با حلوا اردههای سفیدرنگ موجود در بازار که اغلب
با شکر تهیه میشوند و امکان وجود شیره خرما یا شیره انگور در ترکیب آنها
کمتر است، از کیفیت و مواد مغذی بیشتری برخوردار است.
این محصول اردهای است که به آن
کمی شکر و شیر خشک میافزایند و تقریباً مشابه حلوا ارده است با این تفاوت
که بافت نرم و خمیریتری دارد.
احتمال فساد حلوا ارده بسیار کم
است، مگر اینکه روغن آن به دلیل ماندن زیاد، اکسید شده و حلوا طعم تند و
تیز پیدا کند اما از آنجا که امکان کپک زدن ارده خالص در دمای محیط و هوای
گرم وجود دارد، باید آن را در محل خنکی مانند یخچال نگهداری کرد.
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.