افزایش آگاهی مردم در خصوص ارزش غذایی فراوان محصولات رژیمی موجب شده است تا تولید عمده حلوا ارده بدون شکر در دستور کار تولیدکنندگان این محصول غذایی در ایران قرار گیرد.
مصرف بیش از اندازه قند و شکر عامل اصلی ابتلا به بیماری دیابت معرفی شده است از این رو افرادی که به این بیماری دچار هستند و حتی افرادی که می خواهند از ابتلا به این بیماری پیشگیری کنند از مصرف محصولات حاوی مواد قندی اجتناب می کنند.
آنچه در این مقاله میخوانید:
تولید حلوا ارده بدون شکر
از آنجا که در حلوا ارده کنجدی مقادیر زیادی مواد قندی و شکر وجود دارد لذا برای از دست نرفتن بازار این محصول در ایران، واحدهای تولیدی جایگزین مناسبی برای شکر جهت تولید حلوا ارده بدون شکر یافته اند.
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.