این روزها با روی آوردن مردم به خوراکی های سنتی تولید انواع این خوراکی ها از جمله حلوا ارده رونق بسیاری یافته است. این موضوع هم می تواند مثبت باشد و هم منفی، مثبت بودن این موضوع بدون شک در وهله اول کمک به تولید داخلی و چرخه اقتصاد کشور است، از دیگر نکات مثبت این فراوانی تولیدات سنتی بهبود سلامت مردم با حذف خوراکی های مضر صنعتی می باشد.
- بیشتر بخوانید: ارده شکلاتی
اما بدون شک ورود برخی افراد سودجو به چرخه تولید و سوء استفاده از شهرت برخی نام ها و شهر ها در تولید مواد غذایی و از جمله فراورده های کنجدی باعث می شود تا تولید کنندگان اصیل در حاشیه قرار بگیرند.
- بیشتر بخوانید: ارده قرمز
شهر اردکان در استان یزد دارای بیشترین واحد های تولیدی فراورده های کنجدی در ایران است که بدون شک با کیفیت بالای تولیدات خود از دیرباز اعتباری جهانی به دست آورده است. حلوا ارده اصل اردکان دارای مشخصه ها و طعم منحصر به فرد است. مصرف کنندگان حلوا ارده اردکان فقط با یکبار استفاده این محصول به طرز عجیبی وابسته حلوا ارده اردکان می شوند.
- بیشتر بخوانید: ارده کنجد
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.