این مطالعه می گوید تکنیک هایی مانند افزودن کود و کمپوست به خاک برای جایگزینی نسبت قابل توجهی از کودهای شیمیایی کافی است.
یک مطالعه آکادمیک برای اولین بار نشان می دهد که کشاورزان می توانند با استفاده از کودهای مصنوعی به تولید محصولات بالا با استفاده از کودهای مصنوعی ادامه دهند.
تکنیک هایی مانند افزودن کود شیمیایی سفید و کمپوست به خاک، پرورش گیاهان تثبیت کننده نیتروژن بین محصولات، و کشت طیف وسیعی از محصولات به جای چسبیدن به محصولات مشابه، همگی می توانند ضمن محافظت و بهبود اکوسیستم طبیعی مزارع، عملکرد را افزایش دهند.
این مطالعه نشان داد که اتخاذ این شیوه ها برای جایگزینی بخش قابل توجهی از کود جامد کشاورزی که قیمت آن به دلیل قیمت بالای سوخت و جنگ در اوکراین افزایش یافته است، کافی است.
کلوئه مک لارن، بومشناس گیاهی در تحقیقات روتامستد در بریتانیا که نویسنده اصلی مقاله منتشر شده در مجله بررسی همتایان Nature Sustainability است، گفت: «کاهش اتکا به کودهای شیمیایی به محافظت کشاورزان و مصرفکنندگان در برابر شوکهای اقتصادی کمک میکند.
مانند جهش فعلی در هزینه های کود و در نتیجه افزایش قیمت مواد غذایی. استفاده گسترده از این شیوهها میتواند به توزیع عادلانهتر جهانی کود کمک کند.»
در این مطالعه، دانشمندان 30 آزمایش طولانی مدت را در مزارع اروپا و آفریقا تجزیه و تحلیل کردند تا ارزیابی کنند که چگونه روش های کشاورزی طبیعی می تواند عملکرد را بهبود بخشد.
آنها دریافتند که استفاده از تکنیکهای کشاورزی پایدار باعث افزایش عملکرد در هنگام استفاده در کنار کاربردهای زیاد کود شیمیایی اوره سفید، در مقیاسی که معمولاً در کشاورزی استفاده میشود، افزایش نمییابد، اما زمانی که با افزودن مقداری نیتروژن به خاک اعمال میشود، بیشترین بازده را ایجاد میکند.
هر یک از آزمایشهای تجزیهوتحلیلشده برای بیش از نه سال اجرا شد و همه این مطالعه دادههای بیش از 25000 برداشت از شش محصول را پوشش داد: گندم، ذرت، جو، جو، چغندرقند و سیبزمینی که از کود سولفات آمونیوم ازبکستان تغذیه شده اند.
به گفته محققان، دنبال کردن آزمایشها در طول سالها ضروری بود، زیرا دورههای کوتاهتر میتواند نتایج بدی را در سالهای بهویژه خوب یا بد ایجاد کند.
- منابع:
- تبلیغات:
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.