در مورد فرآوری، تولید ماکارونی یک فرآیند پیوسته است که از سه مرحله اصلی تشکیل شده است: دوز کردن و مخلوط کردن، ورز دادن و شکل دادن (با اکستروژن یا ورق) و خشک کردن.
علیرغم حجم گسترده اطلاعات کتابشناختی در مورد ماکارونی، بحث بر سر این سوال وجود دارد که “آیا مواد خام یا فرآیند تولید ماکارونی اهمیت بیشتری دارد؟
همچنان ادامه دارد، همچنین با توجه به اینکه پاستاهای سبوس دار روز به روز محبوب تر می شوند.
به خوبی شناخته شده است که ماکارونی فرمی پنه ریکاته بلغور گندم دوروم که با محتوای پروتئین بالا و گلوتن قوی مشخص می شود – قادر به مقاومت در برابر استرس فیزیکی ناشی از اکستروژن، خشک کردن و پختن است – ماده خام ایده آل برای ماکارونی با کیفیت بالا است.
به خوبی شناخته شده است که ماکارونی فرمی پنه ریکاته بلغور گندم دوروم که با محتوای پروتئین بالا و گلوتن قوی مشخص می شود – قادر به مقاومت در برابر استرس فیزیکی ناشی از اکستروژن، خشک کردن و پختن است – ماده خام ایده آل برای ماکارونی با کیفیت بالا است.
با این حال، حتی با شروع از بلغور مرغوب، ماکارونی رژیمی اگر هر مرحله از فرآیند تولید ماکارونی مداوم به درستی انجام نشود، تولید ماکارونی با کیفیت خوب تضمین نمی شود.
شایان ذکر است که فرآیند تولید ماکارونی از مواد خام بدون گلوتن در جای دیگری گزارش شده است.

تاکنون، تأثیر هر مرحله از فرآیند تولید ماکارونی با توجه به تأثیر آن بر ساختار و کیفیت ماکارونی ارزیابی شده است.
از سوی دیگر، تأثیر متغیرهای پردازش ماکارونی آشیانه ای (به عنوان مثال، سطح هیدراتاسیون، فشار اکستروژن / دما / انرژی مکانیکی) بر کیفیت ماکارونی هنوز به طور کامل بررسی نشده است.
بر اساس این ملاحظات، ماکارونی سبوس دار نقش متغیرهای اصلی – که در هر مرحله از فرآیند تولید ماکارونی دخیل هستند بر کیفیت ماکارونی در بخشهای بعدی مورد بحث قرار خواهد گرفت.
در مرحله اول تولید ماکارونی، بلغور و آب با دقت دوز شده و با هم مخلوط می شوند تا یک مخلوط هیدراته با رطوبت کلی حدود 30 تا 32 درصد تشکیل شود.
در مرحله اول تولید ماکارونی، بلغور و آب با دقت دوز شده و با هم مخلوط می شوند تا یک مخلوط هیدراته با رطوبت کلی حدود 30 تا 32 درصد تشکیل شود.
- منابع:
- تبلیغات:
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.